Doliu în muzică! A murit Freddie Starr, solistul trupei The Midnighters

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/05/2019, 08:56
Doliu în muzică! A murit Freddie Starr, solistul trupei The Midnighters GALERIE FOTO
A murit Freddie Starr, solistul trupei The Midnighters

Freddie Starr, comediantul și solistul trupei The Midnighters, a murit la vârsta de 76 de ani. Artistul a fost găsit fără viață pe podeaua locuinței sale din Costa Del Sol de către îngrijitorul lui. Oamenii legii au transmis că nu există nimic ce să indice că decesul lui Freddie Starr este unul suspect.

Doliu în muzică! Freddie Starr, comediantul și solistul trupei The Midnighters, a murit

De altfel, era cunoscut faptul că starul avea probleme de sănătate. Legenda din comedie suferea de astm bronșic, iar în anul 2010 a trecut printr-o intervenție de Bypass după ce a suferit un atac de cord. Însă, pentru a fi siguri că trecerea sa în neființă nu s-a întâmplat în condiții bizare, apropiații așteaptă acum să aibă loc autopsia. Analiza se va face vineri la Institutul de Medicină Legală din Malaga, pentru a exclude ipoteza unei crime.

Freddie Starr, unul dintre cele mai mari vedete ale anilor 70′, 80′ și 90′, era îndrăgit de public, iar fanii i-au iubit comportamentul imprevizibil și sălbatic. Starul a apărut în Freddie Starr, în 1993, și la The Fredddie Starr Show, realizat de Central. În 1994, a fost propritarul lui Miinnehoma, calul câștigător în cursa Grand National din acel an.

Doliu în muzică! A murit Freddie Starr, solistul trupei The Midnighters
Solistul a fost găsit fără suflare, în casa sa, de către îngrijitorul lui

Legenda hazului s-a stins la vârsta de 76 de ani, în casa sa din Costa Del Sol

În 1999 a prezentat competiția Beat the Crucher. În 2004 a apărut la televiziune cu una dintre celebritățile reality show-ului ITV1, Celebrity Fit Club, unde a devenit căpitan de echipă, însă a fost retrogradat trei săptămâni pentru că nu a luat rolul în serios. În martie, anul 2009, Starr a apărut în Living with the Dead, un show care căuta adâncimi în tot ceea ce înseamnă fantome și experiențele oamenilor cu ele. Atunci, Dressie a susținut că locuința sa din anii 1930 a fost bântuită de o fantomă pe care a numit-o George.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×