Doliu în lumea presei! Utima rugăciune a lui George Berevoianu!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
08/06/2018, 10:49
Doliu în lumea presei! Utima rugăciune a lui George Berevoianu!GALERIE FOTO
Doliu in lumea presei

Lumea presei a fost șocată de moartea prezentatorului George Berevoianu! Jurnalistul suferea de o boală gravă de ceva vreme, deși, în ultima perioadă, călătorea des, pagina sa de socializare fiind plină de imagini din diverse locații. Părea vesel, în ciuda bolii. La începutul lunii mai, George Berevoianu a fost la Lisabona, la Eurovision, acesta fiind se pare și ultima sa călătorie în străinătate. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Apropiații spun că în ultima perioada părea că se simte mai bine, deși trebuia să se interneze din nou.
Locuia cu mama lui, cea care i-a fost mereu alături. De altfel, la începutul acestei primăveri, George Berevoianu și mama lui au fost la mănăstire și s-au rugat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Doliu în lumea presei! George Berevoianu, ultima rugăciune!

“M-am rugat pentru toti prietenii, fara exceptii! La Manastirea Namaiesti (singura din tara sapata in stanca). Se spune ca Icoana Maicii Domnului inca face minuni. Nu-i o misiune usoara sa doresc tot binele din lume tuturor. M-a ajutat insa si cea de-a doua icoana, Mama”, a scris George Berevoanu in dreptul imaginilor din martie, de la manastire.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×