Doliu în lumea modei! O stilistă s-a sinucis la doar 28 de ani!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
24/05/2018, 10:31
Doliu în lumea modei! O stilistă s-a sinucis la doar 28 de ani! GALERIE FOTO
Doliu în lumea modei

Lumea modei este în doliu! O stilistă foarte talentată și-a pus capăt zilelor! Raluca Roșu, apreciată ca unul dintre cei mai buni trendsetteri din România, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului său. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Potrivit unor sure judiciare citate de Spynews.ro, la mijlocul săptămânii trecute Raluca Roșu, în vârstă de doar 28 de ani, a fost găsită cu corpul zdrobit de caldarâmul din fața blocului ei. A fost transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Floreasca, însă medicii nu au mai putut să o ajute.

Doliu în lumea modei! Tânăra de 28 de ani s-a aruncat de la etajul 6

În noaptea în care s-a produs nenorocirea ea se mai afla în casă cu o prietenă. A rugat-o să coboare până la magazin pentru cumpărături, iar în momentul în care a rămas singură s-a aruncat în gol. Stilista era absolventă a Facultății de Filosofie, Universitatea din București, și studiase la New York cu o bursă – teorie psihanalitică. În paralel avea și un site de stil, premiat de mai multe platforme media ca fiind unul din cele mai ”inovatoare proiecte de stil personal din Estul Creativ”. Se pare că Raluca Roșu a pierdut lupta cu depresia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×