Doliu în casa Denisei Răducu. Tatăl cântăreţei, devastat de durere la doi ani de la moartea fiicei sale

Chiar dacă au trecut mai bine de doi ani de la moartea cântăreței Denisa Răducu, tatăl său este devastat de durere și refuză să renunțe la doliu! Emilian Răducu a insistat să țină doliul pe care l-a arborat pe peretele casei sale, atunci când fiica sa a murit.

Doliu în casa Denisei Răducu

Nici acum nu vrea să renunțe la doliu, după cum scrie Spynews. Bărbatul plin de durere a luat doliul de pe casă și l-a înrămat, apoi l-a pus alături de mai multe fotografii cu Denisa tot în exterior pe același perete. Mai mult, bărbatul nu a vrut să renunțe nici la doliul arborat la apartamentul din București unde a locuit fiica sa, așa că l-a luat și pe acela la casa din Ștefănești.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Emilian Răducu a dezvăluit că a făcut și o placă din marmură, cel mai probabil cu numele Denisei și fotografii cu ea, pe care a așezat-o în curtea casei unde Denisa a copilărit.

Tatăl artistei Denisa Răducu nu vrea să renunțe la doliu, nici după doi ani de la moartea fiicei sale

„A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă.

Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (…) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei”, a spus Emilian Răducu.

Denisa Răducu s-a stins din viață într-o zi de duminică, pe data de 23 iulie 2017, răpusă fiind de o boală cruntă la ficat. Actrița a suferit de ciroză și a murit la vârsta de 27 de ani.