TRAGEDIE! Cîntăreţul A MURIT! Medicii nu au mai putut face nimic!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/06/2015, 13:24
TRAGEDIE! Cîntăreţul A MURIT! Medicii nu au mai putut face nimic! GALERIE FOTO

Tragedie în lumea muzicii. Medicii nu l-au mai putut salva pe celebrul cîntăreţ. Rănile i-au fost fatale artistului, care a murit.

VIDEO SOC!!! DANI OTIL, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! AVEA 150KM/ORA!!!!

Cântăreţul american de muzică country Randy Howard a fost ucis de un vânător de recompense, în urma unui schimb de focuri.

Anunt de ULTIMA ORA de la Facebook. Toti utilizatorii sint AFECTATI! De ASTĂZI… 

Artistul de 65 de ani, din Lynchburg, un pionier al muzicii country, era subiectul mai multor capete de acuzare formulate de procurorii americani pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, injurii aduse forţelor de poliţie, consum de droguri, port ilegal de armă în stare de ebrietate şi conducerea automobilului după suspendarea permisului, potrivit Hollywoodreporter.

ULTIMA ORA / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! 

Deoarece vedeta nu s-a prezentat la audieri, pe numele său a fost un mandat de arestare, iar un vânător de recompense al unei companii specializate în recuperarea datoriilor şi în plata cauţiunilor l-a vizitat pe cântăreţ în reşedinţa sa, dorind să îl aresteze şi să îl preda autorităţilor, însă Randy Howard a încercat să îl împuşte şi a murit în urma schimbului de focuri.

Citeste mai mult pe RTV.NET

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×