Paste făinoase de fiţe, marca Dolce & Gabbana! Cât va costa o cutie din ediţia foarte limitată!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
24/11/2017, 13:00
Paste făinoase de fiţe, marca Dolce & Gabbana! Cât va costa o cutie din ediţia foarte limitată!

Casa de modă Dolce & Gabbana îşi diversifică activitatea! Gigantul din lumea modei va produce…paste făinoase, însă în ediţie limitată! D&G va proiecta ambalajul pentru o ediţie foarte limitată de paste: doar 5000 de cutii la nivel mondial! Cutiile de paste vor costa aproximativ 110 dolari.

Pentru acest proiect, D&G a încheiat un parteneriat cu venerabilul producător italian Pastificio di Martino. În luna septembrie, casa de modă italiană a prezentat la salonul de la Paris o colecţie pentru primăvara anului 2018 având ca temă alimentele, care a inclus nişte panaloni cu talie înaltă imprimaţi cu morcovi şi ridichi, o rochie cu volane imprimată cu cannoli şi o fustă cu cutii de roşii.

Dolce & Gabbana va avea propriile paste făinoase! Casa de modă va creea şi un şorţ de bucătărie

Dolce & Gabbana nu se implică în producţia de paste, ci a proiectat ambalajele pentru trei forme de paste, respectiv spaghete, paccheri şi pene, precum şi un şorţ de bucătărie. Imaginile de pe şorţ evocă atmosfera clasică din sudul Italiei, cu o brunetă care aduce cu Sophia Loren şi care duce un platou cu paste, desene în formă de mozaic colorat şi inscriptia „Famiglia, La Pasta, e L’Italia!”. Ilustraţiile provin însă din toată Italia, incluzând Domul din Milano, un canal Veneţian, Colosseumul şi Turnul înclinat din Pisa.

Di Martino face afaceri cu paste din 1912, iar produsele companiei au fost primele paste care au traversat Canalul Panama. Pastele Di Martino sunt disponibile în prezent în întreaga lume, generând venituri anuale de 163 de milioane de dolari. Compania de familie are sediul în Gragnano, Napoli, oraş renumit  pentru pastele produse. Di Martino fabrică peste 9.000 de tone de paste pe zi, în 125 de forme diferite, din grâu italian dur
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×