Doi bărbați s-au luat la bătaie în avion! Motivul pentru care și-au împărțit pumni și picioare chiar la bord

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/03/2019, 18:19
Doi bărbați s-au luat la bătaie în avion! Motivul pentru care și-au împărțit pumni și picioare chiar la bord GALERIE FOTO
Bătaie între doi bărbați la bordul unui avion!

Scandal de neimaginat la bordul unui avion! Din păcate, pilotul aeronavei a fost nevoit să aterizeze. Totul s-a petrecut într-un avion al Ryanair, care sigura o cursă înre Bruxelles și Malta. Se pare că mărul discordiei a fost un pasager de etnier romă care nu s-au sfiit să sară la bătaie chiar în avion, după ce i s-au adus diverse acuze, conform The Sun.  Bărbatul care a provocat toată disputa se numește Ioan Străchinaru și are 31 de ani. Starea sa euforică a declanșat conflictul imens în care au fost implicate nu mai puțin de 10 persoane.

Doi bărbați au mutat ringul în avion!

Un avion al Rynair care avea curs între Bruxelles și Malta a fost nevoit să aterizeze de urgență la Pisa, în Italia, după ce doi bărbați s-au luat la bătaie. Ioan Străchinaru, aflat în stare de ebrietate, a deschis conflictul în care au fost implicate alte 10 persoane, inclusiv cei din echipajul aeronavei. Din păcate, o pensionară a fost rănită ușor la cap din cauza unui scaun acționat de un alt pasager furios.

Se pare că totul a pornit de la pasagerul în cauză, de enie romă, care s-ar fi descălțat în avion, lucru ce i-a deranjat pe ceilalți. Comandantul a decis să aterizeze din cauza faptului că bărbatul este un pericol pentru ceilalți pasageri, astfel că aeronava nu a ajuns la destinație, ci la aeroportulGalileo Galilei din Pisa. Echipajele de3 ordine venite la fața locului au decis arestarea bărbatului, dar și a altor 3 persoane implicate în altercație. După verificarea identității, oamenii legii au constatat că acesta era deja căutat de polițiști pentru furtul unei mașini și pentru conducere fără permis auto. Ioan Străchinaru urmează să fie extrădat.

Bătaie la bordul unui avion Rynair
Bătaie la bordul unui avion Rynair

Incident într-un avion de la Rynair

Rynair a anunțat în cadrul unui comunicat faptul că “nu tolerează comportamente care provoacă perturbări la bord; siguranţa şi confortul clienţilor, echipajului şi aeronavelor rămân prioritatea”.„A fost îngrozitor. Încăierarea a durat atât de mult încât ne-am temut ca nu cumva cineva să încerce să deschidă uşile şi să ne prăbuşim“, a declarat un martor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×