Doi bărbaţi au murit după ce au fost înţepaţi de albine în Buzău!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
05/05/2018, 14:27
Doi bărbaţi au murit după ce au fost înţepaţi de albine în Buzău!
Tragedie în Buzău, acolo unde trei bărbaţi au fost atacaţi de un roi de albine. Doi dintre ei au decedat în urma înţepăturilor!

Tragedia în satul Aldeni, din comuna Cernăteşti. Doi bărbaţi au murit după ce au fost înţepaţi de albine. Totul s-ar fi petrecut din cauza neglijenţei acestora.

Cele trei persoane au fost atacate de mai multe albine agresive. Unul dintre bărbaţi a fost găsit mort lângă maşina cu care trasportase stupii, în vreme ce al doilea decedat a fost descoperit la o distanţă de aproximativ 500 de metri. El a încercat să se salveze, urcându-se în maşină, dar a coborât după jumătate de kilometru, fără să realizeze că roiul de albine l-a urmărit. Bărbatul a fost atacat din nou când s-a dat jos din maşină şi a murit.

Doi bărbaţi au murit după ce au fost înţepaţi de albine! „Neglijenţa lor!”

Cel de-al treilea bărbat a fost găsit în şoc anafilactic, dar a fost stabilizat de medici şi dus de urgenţă la spital.

O neglijență a unor apicultori. Nu se transportă ziua albinele. Erau 3 băieți din Berca. Au vrut să plece cu el și nu și-au dat seama că au desfăcut chingile. Ei descărcau stupii, avem mulți salcâmi. Unul a murit în drum spre spital, altul a fost găsit mort”, a spus primarul Petrică Mârzea la o televiziune de ştiri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×