DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! O bătea de faţă cu copiii?!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/08/2015, 10:00
DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! O bătea de faţă cu copiii?! GALERIE FOTO

Anul 2015 pare a fi anul divorţurilor la Hollywood, unde tot mai multe cupluri celebre au decis să-şi spună “Adio!”. Printre ele se pare că se numără Halle Berry şi francezul Olivier Martinez.

Deşi s-au căsătorit doar de doi ani, timp în care au devenit şi părinţii unui băieţel, Maceo, cei doi au decis să pună punct mariajului.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

FOTOGRAFIATĂ pe ascuns cînd SE DEZBRACA la baie! Ce a făcut această femeie cînd a observat camera. Imaginile urmărite de milioane de oameni

FOTO ULUITOR! CUM ARATA VEDETA TV ANDREEA ESCA LA 18 ANI!!! E DE NERECUNOSCUT!!!

Halle şi Olivier n-au mai fost văzuţi împreună încă din luna februarie, actriţa a renunţat să mai poarte verigheta şi deja trăiesc în case separate, potrivit prietenilor apropiaţi. Olivier stă în Malibu, iar Berry locuieşte la Hollywood.

DIVORŢ CUTREMURĂTOR! SUPERVEDETA A FOST PĂRĂSITĂ DE SOŢ! MOTIVUL E INCREDIBIL! E VORBA DESPRE O SINUCIDERE!

 Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui CUPLU CELEBRU al României! INSELATA după cununia civilă, a vrut SA ANULEZE nunta! 

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

Principalul motiv pentru care starul din “Gothika” a ales să se despartă de soţul ei ar fi comportamentul violent al acestuia, care i-ar pune în pericol copiii, Maceo şi Nahla, fetiţa din fosta căsătorie. Cei doi vor face în curând şi anunţul oficial al divorţului.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×