Dieta unui laureat al Premiului Nobel! Metoda sa nu dă greș!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/05/2018, 12:48
Dieta unui laureat al Premiului Nobel! Metoda sa nu dă greș!
Dieta unui laureat al Premiului Nobel

Un cercetor japonez laureat al Premiului Nobel a descoperit secretul sănătos al scăderii în greutate. Yoshinori Ohsumi garantează scăderea în greutate. Metoda sa care regenerează și celulele a fost atât de inovatoare, încât Ohsumi a fost laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie şi Medicină în 2016, scrie Brightside.me. Când creştem perioada în care resimţim senzaţia de foame, celulele reciclează tot ce este vechi şi inutil şi reîntineresc, spune japonezul.

Acest proces se numeşte autofagie. Dacă până acum se credea că mâncatul puţin şi des duce la încetinirea acumulării de grăsimi în organism, cercetătorul japonez contrazice această teorie. Perioada în care mâncăm se numeşte fereastră alimentară. Conform cercetărilor efectuate în 2017, cei care mănâncă între orele 8.00 şi 20.00 sunt mai predispuşi la probleme de sănătate decât cei care mănâncă între orele 8.00 şi 14.00. Când fereastra de dietă este mai restrânsă, riscul de a dezvolta diabet , anemie sau obezitate este mai mic.

Dieta laureatului Premiului Nobel garantează scăderea în greutate

Cum să vă construiţi programul: Luaţi micul dejun la 30-60 de minute după trezire. Începeţi lucrul la 2-3 ore după trezire. Mănâncă mai consistent la micul dejun decât la prânz . Reduceţi fereastra alimentară la 6-8 ore, fără a schimba numărul de calorii, potrivit Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×