Detalii din ancheta morții pădurarului Liviu Pop. Cine sunt suspecții și ce au susținut aceștia în fața anchetatorilor

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 18:59
Detalii din ancheta morții pădurarului Liviu Pop. Cine sunt suspecții și ce au susținut aceștia în fața anchetatorilor
Cine sunt suspecții pentru moartea pădurarului Liviu Pop *foto: locul unde a fost asasinat bărbatul / adevărul.ro

Detalii uluitoare ies la iveală din ancheta demarată în cazul lui Liviu Pop, pădurarul care a fost omorât de hoții de lemne din Maramureș. Chiar dacă principalii suspecți în cazul său au fost audiați de anchetatori, aceștia nu au fost puși sub acuzare. Oamenii din sat susțin că unul dintre aceștia ar fi finul judecătoarea din Târgu Lăpuș, iar toți cei trei ar fi angajații unei firme care își desfășoară activitatea ilegal și beneficiază de protecție politică.

Care este varianta principalilor suspecți din moartea pădurarului din Maramureș

Cei trei bărbați le-au spus anchetatorilor o poveste asemănătoare. Cei trei susțin că pădurarul s-ar fi împușcat din greșeala cu propria armă. De asemenea, cazul morții lui Liviu Pop ridică suspiciuni, după ce autoritățile nu au anunțat numele procurorului de caz trimis în zonă de la Baia Mare și nici al suspecților.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un bărbat care cunoaște suspecții a declarat, sub protecția anonimatului că: „Suspecţii au declarat că Liviu i-a întrebat de ce au furat din nou şi că ar fi lovit căruţa cu arma lui de vânătoare ca să îi sperie. În acel moment, spun ei, s-a rupt arma şi, fiind îndreptată spre spatele lui, i s-a descărcat accidental în omoplatul drept. Întrebaţi de ce avea piciorul rupt, cei trei au spus că Liviu şi-a rupt piciorul după ce căruţa trasă de cai a trecut peste el. Ei au spus că din cauză că Liviu a dat cu arma de căruţă, caii s-au speriat şi au luat-o la vale, iar pădurarul a căzut sub căruţă”, arată adevărul.ro.

Nelu Petrișor Giurgiu, unul dintre suspecți în moartea pădurarului Liviu Pop
Nelu Petrișor Giurgiu, unul dintre suspecți în moartea pădurarului Liviu Pop *foto: adevarul.ro

Cine sunt suspecții în cazul morții pădurarului Liviu Pop

Potrivit sursei citate, unul dintre suspecți ar fi Nelu Petrișor Giurgiu, un bărbat care a fost nășit de procuroarea din Târgu Lupuș și care este cuscru cu o avocată din Baia Mare. De asemenea, acesta ar fi moștenit o avere fabuloasă din Italia. Al doilea supect este descris sub numele de Iacobanu, iar al treilea era un căruţaş. Toţi trei lucrau pentru firma de prelucrare a materialului lemnos administrată de familia Munteanu, o afacere controversată despre care presa locală a scris că se desfășoară sub semnul ilegalității, datorită protecției politice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×