DESPĂRŢIRE dureroasă în showbiz! O prezentatoare TV de la noi a plecat cu fetiţa de acasă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/10/2015, 00:00
DESPĂRŢIRE dureroasă în showbiz! O prezentatoare TV de la noi a plecat cu fetiţa de acasă GALERIE FOTO

La doar 5 luni după ce a născut, Roxana Vaşniuc a decis să se despartă de tatăl fetiţei ei. Ea a mărturisit că a plecat cu fetiţa de acasă şi că problemele dintre ei sunt mai vechi.

Klaus IOHANNIS şi soţia lui, doamna Carmen, CRITICAŢI pentru că au postat ACESTE FOTOGRAFII pe FACEBOOK! Vezi imaginile controversate cu preşedintele ROM NIEI

FOTO + VIDEO / Scandal AMOROS! Directorul unei şcoli, FILMAT în timp ce făcea SEX cu o profesoară! SCENE EXPLICITE!

Vedeta spune că nu a luat o hotărâre pripită şi că separarea dintre ea şi soţul ei a survenit în urmă cu o lună.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Trec printr-o perioadă foarte grea. Sper să pot sa iau cela mai bune decizii pentru viitorul meu şi al fetiţei mele. Copilul oricum ne va uni pentru totdeauna. E comoara noastră şi vom face totul pentru el. Au existat tensiuni între noi, pentru că aşa se întâmplă în orice familie. Noi suntem doua persoane puternice, ambiţioase. Nu a fost o hotărâre luată pe moment. Noi suntem despărţiţi de aproape o lună de zile”, a declarat Roxana Vaşniuc la Kanal D.

Dezvăluire INCENDIARĂ! Asta e BOMBA SEXY a lui Vladimir Putin!!! Galerie FOTO! Rămîi INTERZIS cînd o să vezi imaginile făcute PUBLICE!!!

EXCLUSIV! Imagini fabuloase! AVEM PRIMELE fotografii cu PRODANCA GRAVIDĂ! Cum arăta VEDETA!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×