Designerul Barbara Mastroianni a murit! Aceasta a fost înfrântă de o boală necruțătoare

Alexandra Chivu  
înStiri mondene
15/10/2018, 18:12
Designerul Barbara Mastroianni a murit! Aceasta a fost înfrântă de o boală necruțătoare
Designerul de costume Barbara Mastroianni a murit

Designerul de costume Barbara Mastroianni a murit! Aceasta a luptat în ultimii ani de viață cu o boală necruțătoare, în final ajungând să fie înfrântă de ea. Publicația Il Giornale, a anunțat că fiica unuia dintre cei mai mari actori din Italia, Marcello Mastroianni și a Florei Carabella, a trecut printr-un episod greu în bătălia sa cu cancerul, stingându-se în final, la vârsta de 66 de ani. Din nefericire, ultimele sale clipe din viață nu și le-a petrecut acolo unde a stat în fiecare moment cu drag: în atelier, ci în spital.

Potrivit hollywoodreporte, Barbara a știut de cancerul la plămân pe care-l avea de ceva vreme, însă intensitatea lui a fost la un nivel înalt, lucru care i-a cauzat moartea.  În clipele în care și-a dat ultima suflare i-a fost alături sora sa vitregă și totodată și confidenta, din relația pe care actorul italian a avut-o cu Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni. Designerul a croit costume în mare parte pentru producțiile cinematografice, dar și pentru diferite teatre cum ar fi: „E la Nave va”, de Federico Fellini, „Buone Notizie”, de Elio Petri, şi „La nuit de Varenne”, de Ettore Scola”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Designerul Barbara Mastroianni a murit! Aceasta s-a stins în urma unui cancer la plămâni

Barbara Mastroianni a murit
Unele dintre costumele create de Barbara

Înmormântarea acesteia a avut loc sâmbătă, 13 octombrie 2018, la care au fost prezenți multe nume importante precum: artistul Renato Zero și primarul localității natale a lui Marcello Mastroianni, Fontana Liri, dar și Gianpio Sarracco. Barbara a fost căsătorită cu Giorgio Bertoci Fontana, însă și acesta s-a stind în urmă cu un an.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×