Descoperire şocantă într-un supermarket din Timişoara: „Mi s-a întors stomacul pe dos”. Reacţia halucinantă a angajaţilor

în Reality show
15/03/2018, 21:06
Descoperire şocantă într-un supermarket din Timişoara: „Mi s-a întors stomacul pe dos”. Reacţia halucinantă a angajaţilor

Timişoreanca a rămas de-a dreptul şocată în momentul în care a văzut că, la loc de cinste, în raionul de mezeluri, stătea un salam plin de mucegai.

Imaginile au fost realizate de femeia respectivă într-un supermarket din Timişoara, de altfel unul dintre cele mai frecventate astfel de magazine din localitatea de pe Bega.

Vineri eram în centru şi m-am grăbit să cumpăr câte ceva pentru acasă, iar la mezeluri salamul cu mucegai chiar îţi sărea în ochi, pentru că era aşezat la nivelul privirii, în faţă, şi era plin de puncte albe. În acel moment, chiar a trecut pe lângă rafturi o angajată, a aruncat o privire şi mă aşteptam să reacţioneze, dar nu l-a văzut. Am mai aşteptat câteva clipe, aceasta a mai trecut încă o dată prin dreptul mezelurilor, dar în zadar. La fel de nepăsătoare. Mi s-a întors stomacul pe dos. Voi depune plângere la OPC„, a ţinut să precizeze femeia în cauză, pentru Opinia Timişoarei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×