Delia a luat MAREA decizie! A dezvăluit cînd va deveni mamă

Iuliana Spirache   
în Hotnews
29/05/2015, 08:07
Delia a luat MAREA decizie! A dezvăluit cînd va deveni mamă

A declarat mereu că este un copil şi vrea să se mai bucure de acest statut, dar se pare că Delia nu refuză categoric ideea de a avea un copil. Aflată la filmările noului videoclip, artista le-a dezvăluit reporterilor Spynews.ro când va deveni mămică.

Delia a filmat în urmă cu câteva zile videoclipul pentru noua piesă, proiect pe care îl consideră ca un copil, în care a pus mult suflet. „Clipul este copilul meu şi al Carlei”, a declarat râzând Delia. Când a venit vorba despre viaţa personală, Delia a acceptat să dezvăluie când va face copilul de care o întreabă toată lumea. „Sunt multe motive pentru care nu vreau un copil acum. În primul rând nu simt că este momentul pentru a avea un copil, mai am multe vacanţe în care trebuie să merg şi mi-ar fi greu să fac asta cu burta la gură, şi nici nu cred că mi-ar sta bine cu burtă, iar eu sunt încă un copil şi trebuie să mă cresc pe mine mai întâi. Va apărea peste un an, doi…”, le-a spus Delia reporterilor Spynews.ro.

Delia este hotărâtă să se mai bucure de statutul de „copil”, astfel că artista se va răsfăţa vara asta alături de soţul ei într-o vacanţă în Sri Lanka. Cei doi ne-au obişnuit să aleagă pentru vacanţele lor destinaţii cât mai „sălbatice”, lucru de la care nu se vor abate nici de data aceasta.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×