Nu are nicio ruşine! Delia a făcut-o de oaie în timpul concertului din Londra

Filon Stan  
înFemei frumoase
20/03/2018, 15:41
Nu are nicio ruşine! Delia a făcut-o de oaie în timpul concertului din LondraGALERIE FOTO

Delia a avut un super-concert la Londra, care s-a desfăşurat cu casa închisă! PsiheDelia a venit la Indigo at O2 Arena cu investiţia de sute de mii de euro în lumini, lasere, tot felul de efcte,. Artista se pare însă că a investit sume minime pentru vestimentaţia ei de scenă!

Delia şi-a şocat fanii, după ce a apărut pe scenă în mai multe rânduri purtând doar nişte bocanci, un hanorac şi o…pereche de chiloţi. Admiratorii au fost încântaţi, mai ales cei din primul rând!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Delia a comis-o la concertul din Londra! Fanii au văzut totul!

Plină de energie, artista a cântat şi a dansat preţ de o oră şi jumătate într-un spectacol fabulos, aşteptat de mii de fani. Iar surprizele au venit chiar şi din partea publicului, astfel că toţi cei prezenţi au asistat la o cerere în căsătorie. Pentru piesa „Mona”, Delia şi dansatoarele sale au aruncat pe spate buchete de mireasă, iar întâmplarea a făcut ca o spectatoare care a prins buchetul să fie la concert alături de iubitul ei. Emoţiile i-au cuprins pe toţi atunci când Delia i-a chemat pe scenă pe cei doi, iar el şi-a cerut iubita în căsătorie, în aplauzele tuturor.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×