Declarație surprinzătoare a Laviniei Pîrva! ”Nu e cu nervi, ne despărțim!” Cum a fost fotografiată bruneta

Sandra Popescu  
înStiri mondene
15/05/2018, 11:11
Declarație surprinzătoare a Laviniei Pîrva! ”Nu e cu nervi, ne despărțim!” Cum a fost fotografiată brunetaGALERIE FOTO
Lavinia Pîrva i-a surprins pe toți cu ultima declarație: ”Nu e cu nervi, ne despărțim”

Lavinia Pîrva, declarație surprinzătoare despre relația cu Ștefan Bănică Junior! Artista a explicat cum decurge o ceartă între ei și ce se întâmplă după asta. Bruneta lasă de înțeles că ea și soțul ei reușesc să treacă peste momentele mai dificile cu suficient tact.

Lavinia Pîrva și-a schimbat look-ul de câteva ori, astfel încât nici măcar fanii nu au mai recunoscut-o
Lavinia Pîrva și-a schimbat look-ul de câteva ori, astfel încât nici măcar fanii nu au mai recunoscut-o

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte”, a afirmat Lavinia Pîrva. Artista a explicat că astfel decurg momentele mai tensionate dintre ei. Când au auzit că vorbește despre despărțire, fanii s-au alarmat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Declarația surprinzătoare a Laviniei Pîrva

După o relație de 6 ani, Lavinia Pîrva a lăsat să-i scape o astfel de declarație surprinzătoare. Totul părea să fie numai lapte și miere în cuibușorul lor de nebunii, mai ales după ce și-au oficializat relația, în Bulgaria. Totul a fost o surpriză, ținută secret, chiar și pentru prietenii care au participat la cununia civilă de la Balcic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×