De necrezut! Curiosul caz al lui George Chirilă, omul care are două soţii surori! Cum întreţin relaţii intime cu el şi cum se împarte el în dormitor

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/04/2017, 21:53
De necrezut! Curiosul caz al lui George Chirilă, omul care are două soţii surori! Cum întreţin relaţii intime cu el şi cum se împarte el în dormitor

George Chirilă s-a îndragostit de o femeie, a facut copii cu ea, apoi s-a îndragostit de sora ei si şi-a anunţat prima iubita, cu care se considera casatorit în fata Cerului, ca o doreste si pe cea de-a doua in viata lui. Cum toţi trei au fost de acord, aceştia au decis să convieţuiască împreună, lucru care a revoltat pe toată lumea.
„Nu m-am gândit că e un păcat. Mie mi-a plăcut felului de a fi. Ceea ce avea el, nu aveau alţi bărbaţi. Noi doi nu am trăit împreună, întâi s-a comunicat şi abia apoi a avut loc apropierea intimă”, a dezvăluit Mariana, sora mai mare a Nicoletei şi cea care a intervenit în relaţia surorii sale.

„Mariana a stat doi ani la noi. Din priviri am cunoscut iubirea. Eu o iubeam pe Nicoleta când am început să mă îndrăgostesc de Mariana”, a declarat George Chirilă.
Nicoleta a punctat: „Mi-ar fi fost mult mai greu dacă avea pe altcineva, decât pe sora mea. Eu i-am iubit pe amandoi şi am reuşit să trec şi peste asta”
Cum fac dragoste?

Cât despre modul în care se împarte sexual între cele două femei, George Chirilă a povestit. „Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privinţele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toţi în acelaşi loc. Nu e pentru mine aşa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×