De necrezut! Curiosul caz al lui George Chirilă, omul care are două soţii surori! Cum întreţin relaţii intime cu el şi cum se împarte el în dormitor

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/04/2017, 21:53
De necrezut! Curiosul caz al lui George Chirilă, omul care are două soţii surori! Cum întreţin relaţii intime cu el şi cum se împarte el în dormitor

George Chirilă s-a îndragostit de o femeie, a facut copii cu ea, apoi s-a îndragostit de sora ei si şi-a anunţat prima iubita, cu care se considera casatorit în fata Cerului, ca o doreste si pe cea de-a doua in viata lui. Cum toţi trei au fost de acord, aceştia au decis să convieţuiască împreună, lucru care a revoltat pe toată lumea.
„Nu m-am gândit că e un păcat. Mie mi-a plăcut felului de a fi. Ceea ce avea el, nu aveau alţi bărbaţi. Noi doi nu am trăit împreună, întâi s-a comunicat şi abia apoi a avut loc apropierea intimă”, a dezvăluit Mariana, sora mai mare a Nicoletei şi cea care a intervenit în relaţia surorii sale.

„Mariana a stat doi ani la noi. Din priviri am cunoscut iubirea. Eu o iubeam pe Nicoleta când am început să mă îndrăgostesc de Mariana”, a declarat George Chirilă.
Nicoleta a punctat: „Mi-ar fi fost mult mai greu dacă avea pe altcineva, decât pe sora mea. Eu i-am iubit pe amandoi şi am reuşit să trec şi peste asta”
Cum fac dragoste?

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cât despre modul în care se împarte sexual între cele două femei, George Chirilă a povestit. „Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privinţele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toţi în acelaşi loc. Nu e pentru mine aşa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere”.

Închide ×