De dragul echipei favorite şi-a pus FUNDUL la bătaie

Silvia Fechete  
înReality show
18/09/2013, 08:37
De dragul echipei favorite şi-a pus FUNDUL la bătaie
Claudia Letizia

Toată lumea ştie că Napoli are suporteri fanatici. Ultima dovadă este gestul italiencei Claudia Letizia (34 de ani): aceasta şi-a pus fundul la bătaie, din dorinţa de a le ridica moralul favoriţilor ei, care joacă azi cu Borussia Dortmund în Liga Campionilor.
Nu-i uşor să-ţi păstrezi optimismul când ştii că urmează să înfrunţi finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor. La asta s-o fi gândit şi vedeta de televiziune Claudia Letizia când a decis să-şi susţină într-un mod neobişnuit echipa favorită, Napoli, înaintea confruntării cu Dortmund.

Concret, frumoasa italiancă a acceptat propunerea de a fi pictată pe fund de doi artişti plastici. Aceştia i-au decorat posteriorul de nota 10 cu o minge de fotbal asortată cu emblema lui Napoli, cu sigla Ligii Campionilor şi cu un măgăruş, mascota echipei favorite, ţinând între picioare trofeul la care visează orice fotbalist.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

După care a pozat nud, afişând un tricou al clubului de sub Vezuviu. Demers care sigur le-a ridicat moralul jucătorilor lui Napoli. Moralul şi nu numai…

SURSA: Libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×