De dragul echipei favorite şi-a pus FUNDUL la bătaie

Silvia Fechete   
în Reality show
18/09/2013, 08:37
De dragul echipei favorite şi-a pus FUNDUL la bătaie
Claudia Letizia

Toată lumea ştie că Napoli are suporteri fanatici. Ultima dovadă este gestul italiencei Claudia Letizia (34 de ani): aceasta şi-a pus fundul la bătaie, din dorinţa de a le ridica moralul favoriţilor ei, care joacă azi cu Borussia Dortmund în Liga Campionilor.
Nu-i uşor să-ţi păstrezi optimismul când ştii că urmează să înfrunţi finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor. La asta s-o fi gândit şi vedeta de televiziune Claudia Letizia când a decis să-şi susţină într-un mod neobişnuit echipa favorită, Napoli, înaintea confruntării cu Dortmund.

Concret, frumoasa italiancă a acceptat propunerea de a fi pictată pe fund de doi artişti plastici. Aceştia i-au decorat posteriorul de nota 10 cu o minge de fotbal asortată cu emblema lui Napoli, cu sigla Ligii Campionilor şi cu un măgăruş, mascota echipei favorite, ţinând între picioare trofeul la care visează orice fotbalist.

După care a pozat nud, afişând un tricou al clubului de sub Vezuviu. Demers care sigur le-a ridicat moralul jucătorilor lui Napoli. Moralul şi nu numai…

SURSA: Libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×