De ce nu se însoară Mihai Bendeac: „Mi se ridică părul pe spate”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/12/2018, 18:46
De ce nu se însoară Mihai Bendeac: „Mi se ridică părul pe spate”
Mihai Bendeac, declarații noi despre căsătorie!

Mihai Bendeac, veșnicul burlac, a mai spus încă o dată de ce nu este dispus să se însoare. Din păcate, pretendetele la inima lui trebuie să se obișnuiască deja cu gândul că el niciodată nu ar apela la pasul ăsta pentru a putea defini dragostea din cuplu. Acesta crede în dragoste, dar nu crede în legământul de mult știut pentru cuplul a două persoane. „Încă se mai întâmplă să primesc o invitație la nunta unui cunoscut, habar n-am, la nunta unui prieten sau a unei rude șamd. și vreau să reiterez ceea ce am decis în urmă cu câțiva ani de zile. Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată.

De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Numai vă căsătoriț dăgeaba!”,  a spus Mihai Bendeac despre dragoste cum ceva timp, pe un site de socializare .

Mihai Bendeac, despre căsătorie: „Nu m-aș căsători niciodată

Mihai Bendeac, moderator al emisiunii X Factor, a adus încă o dată motive pentru care nu s-ar căsători niciodată. De unde și tatuajul „Never/Niciodadtă”, semn că nu va exista persoană care îl va face să atingă acest prag. 

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

”Nu m-aș căsători niciodată! Nu cred în căsătorie, nu cred că asta te ține legat. cred că poți fi fericit și împlinit și fără un act. Nu am mai fost la nunți de 7 sau 8 ani, nu suport, așa, mi se ridică părul pe spate. Dacă o femeie m-ar iubi cu adevărat, nu mi-ar cere treaba asta!”, a declarat Mihai Bendeac, într-un interviu pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×