De ce a apărut Vladimir Drăghia cu ochii vineți, la propria nuntă

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
22/07/2018, 18:41
De ce a apărut Vladimir Drăghia cu ochii vineți, la propria nuntă GALERIE FOTO

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au unit destinele pe o plajă din Mamaia, sâmbătă, 21 iulie. Mirele, însă, a uimit pe toată lumea, după ce a apărut cu ochii vineți la propia nuntă. Cum era de așteptat, speculațiile au și început să apară, iar pe fostul concurent Exatlon nu l-au încântat deloc, așa că a ținut să lămurească el însuși lucrurile.

Înțeleg perfect că atunci când ești persoană publică te expui oamenilor cu bune și rele, însă aș vrea să subliniez că știrile care au început să apară în presă sunt pură ficțiune și nu au absolut nicio legatură cu realitatea.”, a spus Vladimir Drăghia, pentru kanald.ro.

De ce a apărut Vladimir Drăghia cu ochii vineți, la propria nuntă

Vladimir Drăghia a explicat că a apărut cu ochii vineți la propria nuntă, din motive medicale. ”Mi-am făcut o intervenție chirurgicală la ambii ochi în urmă cu 10 zile și chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 zile – 5 zile, organismul meu, probabil și pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanță pentru cineva această siuație, dar nici nu pot încuraja speculațiile apărute după nunta noastră. Există un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă și povestindu-i Zorei despre asta, a declarat Vladimir Drăghia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×