O mai ţii minte pe Daniela Nane? A fost MISS Universe România şi a făcut istorie când s-a sărutat pasional cu Mihaela Rădulescu! Ce s-a ales de ea şi cum arată ACUM, la 46 de ani! Kilogramele în plus s-au depus… GALERIE FOTO

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
26/12/2017, 15:47
O mai ţii minte pe Daniela Nane? A fost MISS Universe România şi a făcut istorie când s-a sărutat pasional cu Mihaela Rădulescu! Ce s-a ales de ea şi cum arată ACUM, la 46 de ani! Kilogramele în plus s-au depus… GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Actriţa Daniela Nane este una dintre cele mai frumoase femei din lumea filmului românesc, dar a fost şi un model de succes! A şocat pe toată lumea când s-a sărutat cu Mihaela Rădulescu! Ajunsă acum la 46 de ani, frumoasa Daniela Nane ne demonstrează că, pentru unii, vârsta este doar o cifră!

Daniela Nane s-a născute pe data de 29 noiembrie 1971 la  Iaşi. Ea nu este doar actriţă, ci în tinereţe a fost şi model. În anul 1991 ea s-a înscris la concursul Miss România, pe care l-a şi câştigat. Ea a fost prima participanta a Romaniei la Miss Universe. A fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa şi a avut o relaţie cu regizorul Andrei Zincă.

Daniela Nane arată fabulos şi la 46 de ani! Fosta Miss România nu şi-a pierdut din frumuseţe

De curând, frumoasa actriţă s-a căsătorit cu fostul ministru Adrian Cioroianu. Povestea lor de dragoste a început în 2015 şi s-a concretizat printr-o căsătorie. Frumoasa Daniela Nane are un băiat de 18 ani, căruia s-a cerut acordul înainte de a se căsători.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×