Daniela Crudu, amendată cu 20.000 de euro!? Ce A FĂCUT brunetă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/02/2015, 12:32
Daniela Crudu, amendată cu 20.000 de euro!? Ce A FĂCUT brunetă

Daniela Crudu şi-a reluat viaţa de noapte odată ce s-a despărţit de fotbalistul Mihai Costea, cel care în timpul relaţiei lor o închisese într- un adevărat turn de fildeş.

Chiar şi aşa însă, bruneta nu poate face tot ceea ce vrea, de capul ei. Mai precis, ea are interzis să defileze pe podiumul de modă fără aprobarea firmei de haine a cărei imagine este. Asistenta TV are în contract o clauză care ar putea să o bage în faliment, în cazul în care aceasta o ignoră sau o tratează cu neatenţie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

20.000 de euro, preţul neatenţiei

Mai exact, Cruduţa este bună de plata a 20.000 de euro dacă acceptă să prezinte pentru vreun alt designer fără dezlegare sau dacă va promova alte creaţii în spaţiul public. Cum din acest motiv prezentările sale din cluburi pot fi numărate pe degete şi dat fiind faptul că nici restrictivul contract nu-i aduce vreo sumă importantă în cont, ci îi asigura doar vestimentaţia de divă sexy, Daniela s-a reorientat către activitatea de MC, pentru a-şi spori veniturile din TV.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×