Daniel Iordăchioaie riscă închisoarea. Poliția îl consideră ”recidivist”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
17/11/2018, 20:28
Daniel Iordăchioaie riscă închisoarea. Poliția îl consideră ”recidivist”

Daniel Iordăchioaie riscă închisoarea cu suspendare, întrucât a fost prins de poliția rutieră în timp ce conducea pe drumurile publice, în condițiile în care avea permisul suspendat de mai mult timp. Cântărețul a fost condus la secția de poliție și s-a ales cu un dosar penal, fiind în pericol să primească o condamnare cu suspedare, întrucât este la a doua abatere de acest fel.

Daniel Iordachioaie, care s-a făcut cunoscut prin intermediul muzicii pop, fost oprit în trafic de către polițiștii din Târgovişte în timp ce se afla la volanul mașinii personale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Târgoviște, citat de Mediafax, un bărbat în vârstă 50 de ani din Municipiul București, care a fost identificat drept solistul Daniel Iordăchioaie, a fost prins, vineri seara, în timp ce conducea un automobil pe strada Arsenalului, în timpul unui control de rutină

Daniel Iordăchioaie nu este la prima ispravă de acest gen

Cântărețul nu se află la prima ispravă de acest gen. În trecut, a mai avut permisul suspendat pentru aceeași faptă: conducerea unui autovehicul având permisul suspendat. La fel ca atunci, i s-a întocmit dosar penal, însă din cauza faptului că este la a doua abatere de același fel riscă să nu mai scape la fel de ușor ca data trecută. Posibil să primească închisoare cu suspendare!

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au depistat pe str. Arsenalului, din localitate, un bărbat de 50 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a șofa. Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal”, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×