Dana Rogoz

Dana Rogoz este o personalitate publică din România, actriță de film și TV, obișnuită cu scena înca de la vârsta de ani. Aceasta s-a născut în București, pe data de 26 septembrie 1985.

Dana Rogoz a fost Abramburica și a jucat în ”La Bloc” și ”Îngerașii”

Dana Rogoz este o actriță de film și televiziune, dar și prezentatoare TV, designer, model și om de afaceri. Abramburica a intrat în grupul muzical Minisong pe când avea doar 3 ani. La vârsta de 4 ani a început să joace teatru și a plecat în primul ei turneu. Dana Rogoz a început sa joace personajul Abramburica din serialul de la TVR1 pe când actrița avea doar 9 ani. Dana a debutat ca actriță de film în ”Dulcea saună a morții”. În perioada 2002-2009 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV și Acasă: La Bloc, Îngerașii, State de România și Fete cu lipici.

Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir și are un băiețel

Dana Rogoz este o femeie împlinită, are o carieră de invidiat ca actriță și femeie de afaceri, dar și o familie frumoasă. Soțul ei este Radu Dragomir, un regizor de succes, iar cei doi au împreună un copil, pe nume Vlad Luca. Dana și-a întâlnit viitorul soț pe când avea 19 ani și el avea 37 de ani. Cei trei iubesc să călătorească și să petreacă timp împreună în noua lor casă.

Închide ×