Dana Rogoz

Dana Rogoz este o personalitate publică din România, actriță de film și TV, obișnuită cu scena înca de la vârsta de ani. Aceasta s-a născut în București, pe data de 26 septembrie 1985.

Dana Rogoz a fost Abramburica și a jucat în ”La Bloc” și ”Îngerașii”

Dana Rogoz este o actriță de film și televiziune, dar și prezentatoare TV, designer, model și om de afaceri. Abramburica a intrat în grupul muzical Minisong pe când avea doar 3 ani. La vârsta de 4 ani a început să joace teatru și a plecat în primul ei turneu. Dana Rogoz a început sa joace personajul Abramburica din serialul de la TVR1 pe când actrița avea doar 9 ani. Dana a debutat ca actriță de film în ”Dulcea saună a morții”. În perioada 2002-2009 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV și Acasă: La Bloc, Îngerașii, State de România și Fete cu lipici.

Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir și are un băiețel

Dana Rogoz este o femeie împlinită, are o carieră de invidiat ca actriță și femeie de afaceri, dar și o familie frumoasă. Soțul ei este Radu Dragomir, un regizor de succes, iar cei doi au împreună un copil, pe nume Vlad Luca. Dana și-a întâlnit viitorul soț pe când avea 19 ani și el avea 37 de ani. Cei trei iubesc să călătorească și să petreacă timp împreună în noua lor casă.

Alte articole despre Dana Rogoz

Închide ×