Dana Roba a vorbit despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu! ”Să nu îl mai plângem! Anda Adam a fost trofeul vieții lui”

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
22/06/2018, 12:48
Dana Roba a vorbit despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu! ”Să nu îl mai plângem! Anda Adam a fost trofeul vieții lui” GALERIE FOTO
Dana Roba a vorbit despre Victor Slav si Bianca Dragusanu!

Dana Roba a scris pe o rețea de socializare despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu. Dacă la începutul mesajului fosta iubită a lui Nicolae Guță pare să țină cu Bianca Drăgușanu, mesajul se termină într-un mod apoteotic! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Fosta cucerirea a lui Nicolae Guță spune că nu trebuie să-i mai plângem de milă lui Victor Slav, deoarece ”Anda Adam a fost trofeul vieții lui”!

Dana Roba dă de pământ cu Victor Slav, dar și cu Bianca Drăgușanu

“Să nu îl mai plângem pe Victor Slav că l-a înșelat Bianca, şi-a dorit această femeie “bună” lângă el. Anda Adam a fost trofeul vieții lui și asta s-a demonstrat în timp. Anda Adam are o familie şi un soț exemplu, iar el va rămâne singur să-şi crească fetita. Asta în cazul în care o câștigă în proces, altfel cea mică va vedea cum mama ei se tăvăleste în patul “milionarilor”. Sau poate vrea să facă şi ea videochat la studioul noului ei iubit”, a scris Dana Roba pe reţelele de socializare.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, însă cei doi spun că vor rămâne prieteni, deoarece au un copil de crescut. Pe Sofia, care are aproape doi ani. La câteva zile după anunțul despărțirii, Bianca Drăgușanu a fost văzută în compania lui Tristan Tate, un fost sportiv englez. Vezi AICI cum s-au cunoscut cei doi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×