Dana Chera pleacă din Antena 3! ”Trebuie să rezolv un lucru important”

în Stiri de ultima ora
29/04/2018, 17:00
Dana Chera pleacă din Antena 3! ”Trebuie să rezolv un lucru important”
Dana Chera pleacă din Antena 3

După ce și-a anunțat divorțul, dar și noua relație în direct, Dana Chera ( fostă Grecu) șochează din nou! Jurnalista Dana Chera pleacă din Antena 3! Aceasta și-a anunțat fanii că renunță la emisiunea ”Adevăruri ascunse”. Jurnalista a anunțat că se află pentru ultima oară în postura de gazdă a emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Îndrăgita prezentatoare a povestit cum a venit ideea emisiunii și de ce nu a crezut de la început în succesul formatului. „Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis ‘nu știu dacă mă potrivesc cu formatul’, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la „La ordinea zilei”.

Dana Chera pleacă din Antena 3 pentru a rezolva ”cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață”

Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață. Și acesta este motivul pentru care „Adevăruri ascunse” va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă”, a spus Dana Chera la Antena 3. Alături de Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru se va afla Cătălina Porumbel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×