Dana Budeanu, deranjată de articolele apărute despre participarea la botezul fetiței Elenei Udrea

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 13:10
Dana Budeanu, deranjată de articolele apărute despre participarea la botezul fetiței Elenei Udrea
Dana Budeanu, extrem de supărată din cauza articolelor apărute în presă. Sursa foto: PRO TV

Criticul de modă Dana Budeanu a avut o reacție vehementă după articolele apărute în presă zilele trecute în legătură cu participarea la botezul fetiței Elenei Udrea. Vedeta care este invitată săptămânal în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV a comentat amploarea pe care a căpătat-o evenimentul din viața fostului ministru al Turismului.

Dana Budeanu, reacție acidă după articolele apărute în presă

Dana Budeanu spune că știe că presa de scandal trebuie să trăiască din ceva, însă aceasta este deranjată de felul în care a ajuns. A recunoscut că ea a fost una din inventatoarele presei tabloide, în urmă cu mai mulți ani, doar că aceasta nu se ridică la nivelul de la care a pornit. Reacțiile ei dure au venit după imaginile cu ea de la botezul Evei Maria, fiica Elenei Udrea.

„Menționarea numelui și a datelor personale sunt protejate de lege. Mi-a fost menționat numele de către un personaj cunoscut din România. Să ne revenim, suntem într-un sat. Am inventat și s-a inventat presa de scandal din România. Ceea ce voi încercați să faceți azi, noi făceam la 20 de ani. Mă includ. Iată că supraviețuiește și e încă singura”, a declarat Dana Budeanu în această dimineață la PRO TV.

„Ați dormit în paturile tuturor infractorilor”

Dana Budeanu
Dana Budeanu ar fi fost nașă de botez. Sursa foto: CLICK.RO

„90% dintre voi sunteți doar niște gunoaie, niște oameni fără onoare, care ați dormit în paturile tuturor infractorilor despre care scrieți”, a mai spus extrem de vehementă cea care se consideră polițista modei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×