Dan Ciotoi a vrut să se sinucidă! ”Dacă mai dura o lună…”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2018, 10:32
Dan Ciotoi a vrut să se sinucidă! ”Dacă mai dura o lună…”
Depresia lui Dan Ciotoi și l-a împins spre sinucidere

Chiar dacă a avut un succes nebun cu formația Generic, viața lui Dan Ciotoi nu a fost una tocmai roz. Totul a pornit de la divorșul de soția cu care era de 30 de ani, pe care a lăsat-o pentru o altă femeie. Noua relație nu a mers decât două luniu, iar fosta soție nu l-a mai vrut nici ea. Viața artistului a luat o turnură dramatică. Depresia a pus stăpânire pe Dan Ciotoi și l-a împins chiar spre sinucidere.

 

„Am început cu un divorţ, a urmat o depresie, apoi un accident. Divorţul a venit după 30 de ani de căsătorie. Nu s-a mai putut face nimic. Da, eu am greşit. Probabil că am plătit pentru ce am făcut. Da, am avut o ieşire dementă. Nu a putut (soția, să îl ierte, n.red.). Am stat doar două luni. O relaţie de două luni. Am plecat (n.r. de acasă). Am stat cu ea în altă parte. Nu a funcţionat relaţia. Mi-am revenit eu. Depresia se manifestă, nu mai ai motivaţie să mai trăieşti. Nu stăteam singur, dar aveam momente.

Dan Ciotoi a vorbit despre depresia care l-a împins spre sinucidere

Eşti ca un obiect, nu mai eşti ca o fiinţă. Am avut un accident apoi. Eram la limită de a-mi lua zilele. Dacă mai dura o lună, da. Simţi că nu mai are rost să mai trăieşti, nu ai pentru ce. Am avut un prieten care mi-a spus că e foarte grav şi m-am dus la psiholog. Să mă echilibrez. După accident am scăpat uşor, cu nişte răni la mâna stângă. S-a spart geamul de pe partea mea. Mi-am reluat activitatea. Acum sunt bine, sunt foarte bine”, a povestit Dan Ciotoi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×