Cutremur în televiziune! DIGI 24 închide stațiile locale! Iată motivul!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 21:31
Cutremur în televiziune! DIGI 24 închide stațiile locale! Iată motivul! GALERIE FOTO
Digi 24 închide stațiile locale

Cutremur în televiziune! Digi 24 a anunțat că închide stațiile locale ale postului de știri, dar că echipele de corespondenți vor fi mărite de la 12 la 18. Angajații care au contracte pe perioadă determinată nu vor beneficia de prelungire, în timp ce angajații cu contracte pe perioadă nedeterminată vor primi oferte pentru a ocupa alte poziții în cadrul postului TV.

„Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24. Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renuntarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți”, se arată într-un comunicat emis de companie.

Numărul echipelor de corespondeți va fi mărit de la 12 la 18
Numărul echipelor de corespondeți va fi mărit de la 12 la 18

Digi 24 închide stațiile locale

Decizia de a închide stațiile locale este motivată prin tendința publicului din ultimii ani, care preferă să își ia informațiile mai mult de pe platformele online decât de la televizor. „Conducerea companiei a efectuat o analiză a eficienței activității redacției centrale Digi 24, a rețelei de studiouri regionale și a performanțelor actualei forme de organizare a activității media. Din această analiză a rezultat că este necesară o regandire a modelului de business în divizia de media, pentru a ține pasul cu exigențele și nevoile publicului și pentru a răspunde mai bine obiectivelor companiei pe termen scurt, mediu și lung”, precizează compania.

În schimb, Digi 24 își va mări numărul echipelor de corespondenți de la 12 la 18. „În acelasi timp, redacția centrală Digi 24 va viza integrarea în echipa de la București a jurnaliștilor și a personalul tehnic și de producție din studiourile regionale”, mai scrie în comunicat. Angajații care au contracte pe perioadă determinată nu vor beneficia de prelungire, în timp ce angajații cu contracte pe perioadă nedeterminată vor primi oferte pentru alte posturi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×