Cutremur puternic în America de Sud! Cel puţin două persoane au murit

Claudia Mîţoi    Razvan Nicolae   
în Stiri de ultima ora
14/01/2018, 21:47
Cutremur puternic în America de Sud! Cel puţin două persoane au murit

Seismul s-a produs la ora 09.18 (ora locală), la o adâncime de 10 kilometri, şi a avut o magnitudine de 7,3 grade Richter potrivit Institutului Geologic american. Autorităţile peruane au anunţat că nu există pagube şi nicio avertizare de tsunami.

Autorităţile au emis o avertizare de tsunami, însă după câteva ore a fost anulată. Autorităţile maritime peruane afirmă că seismul nu a produs un tsunami pe coastele statului peruan.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Două persoane au murit în cutremurul din Peru

Cel puţin două persoane au murit şi 65 au fost rănite, potrivit apărării civile, în urma cutremurului care a avut loc duminică dimineaţă în Peru, conform CNN. Mai multe locuinţe s-au prăbuşit şi porţiuni din drumuri naţionale au fost avariate.

Cutremurul, cu epicentrul la 31 de kilometri sud-vest de localitatea Acari, s-a simţit până la Lima, dar şi în Chile. În zona în care s-a simţit cutremurul trăiesc până la 10 milioane de persoane, a informat Centrul Seismologic European Mediteraneean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×