Cutremur în Caraș Severin! Ce magnitudine a avut seismul

Maria Cristina   
în Imagini de ultima ora
09/11/2018, 08:22
Cutremur în Caraș Severin! Ce magnitudine a avut seismul

A fost cutremur în Caraș Severin în această dimineață. Seismul a avut magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 3,14. Seismul a fost la o adâncime de 4 kilometri, în apropierea orașelor Caransebeș (32km), Băile Herculane (27km), Orșova (41km), Oțelu Roșu (43km), Reșița (47km).

Ieri au mai avut loc alte două cutremure în zona Vrancea, care au fost înregistrate la o adâncime de 73 de kilometri.  La ora 5: 47 a avut loc primul cutremur (magnitudinea de 3,7 pe scara Richter), iar la ora 7:35 a avut loc cel de-al doilea cutremur (magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A fost cutremur cu magnitudinea 3,7 în Caraș Severin

Cutremur din Caraș Severit continuă seria cutremurelor din România. În ultimele trei zile s-au înregistrat 3 cutremure de peste 3 grade pe scara Richter. Pe 6 noiembrie a avut loc un cutremur de 3,1 grade pe scara Richter, pe 7 s-a înregistrat altul cu aceeași magnitudine, iar pe 8 noiembrie a avut loc un alt cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade, în zona Vrancea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×