Cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul din Buzău

Razvan Nicolae   
în Hotnews
29/10/2017, 00:05
Cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul din Buzău

România a fost din zguduită de un cutremur, sâmbătă după-amiaza. Conform Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut o magnitudine de 4,2 grade pe scara Richter.

Seismul a avut loc în zona seismică Vrancea la o adâncime de 120 de km, în judeţul Buzău. Acesta s-a produs în apropierea localităţilor Nehoiu (18 kilometri), Covasna (39 de kilometri), Întorsura Buzăului (43 de kilometri), Târgu Secuiesc (53 de kilometri) şi Vălenii de Munte (55 de kilometri). Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cutremur în Buzău la începutul anului 2017

Cel mai mare cutremur din 2017 s-a produs pe 8 februarie, în judeţul Buzău. Acesta a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, fiind resimţit şi la Bucureşti. Vineri, cu 24 de ore înainte, tot în zona seismică Vrancea s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter.

În 2017, în România, s-au produs 14 cutremure cu magnitudine de peste 4 grade pe scara Richter. Cel mai recent a avut loc pe 25 septembrie, seismul având o magnitudine de 4,3 grade pe scara Richter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×