Cutremur de proporții, joi, 24 ianuarie! Ce magnitudine a avut! Autoritățile sunt în alertă!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 18:54
Cutremur de proporții, joi, 24 ianuarie! Ce magnitudine a avut! Autoritățile sunt în alertă!
În urma cutremurului de proporții, țările afectează au fost Chile și Argentina

Un cutremur cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter a avut loc, joi, 24 ianuarie. În urma seismului, țările afectează au fost Chile și Argentina. De asemenea, un cutremur de proporții a fost și în data de 23 ianuarie, la 14 kilometri față de Big Lake, Alaska, Statele Unite ale Americii. Pe data de 22 ianuarie, a avut loc o mișcare a plăcii tectonice la 1770 kilometri față de Port Elizabeth, Africa de Sud și unul la 134 de kilometri față de Nusa Tenggara de Est, Indonezia.

Despre cutremure a vorbit și Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoarea a prevestit producerea unui seism care ”nu va trece neobservat”. ”În această noapte dragilor, în timp ce mă rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, văd în dreapta mea, înspre Sud, văd o încăpere în care se afla o masă obișnuită.

Cutremur de proporții, joi, 24 ianuarie, cu magnitudine de 6,7 grade

Brusc, acea masă începe a se cutremura foarte tare. Prieteni dragi, vom auzi din nou de un cutremur intens, cutremur ce nu va trece neobservat acolo unde acesta se va produce. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domului, ca să ne apere în fiecare clipă de tot ce înseamnă suferințe și dezastre. Să mulțumim Domnului și Maicii Domnului pentru faptul că suntem sănătoși, pentru că-i avem pe cei dragi lângă noi, în inima și-n sufletul nostru.

Cutremur de proporții, joi, 24 ianuarie! Ce magnitudine a avut! Autoritățile sunt în alertă!
Imagine surprinsă în urma unui cutremur anterior, în Chile

Să rugam pe Bunul Dumnezeu și pe Maica Prea Curată Fecioara Maria, ca să ne dăruiască sănătate, dragoste și mântuire”, a scris clarvăzătoarea pe bloggul ei, suportul în care scrie orice este anunțată de Duh, după cum susține. Aceasta a devenit celebră după ce a prezis incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia și-au pierdut viața 64 de persoane. De asemenea, femeia a prezis și accidentul aviatic din Munții Apuseni, în urma căruia au murit o studentă Aura Ion și pilotul Adrian Iovan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×