Cutremur de 6 grade, în Rusia, în Ajunul Crăciunului!

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
24/12/2018, 15:26
Cutremur de 6 grade, în Rusia, în Ajunul Crăciunului!
Un cutremur cu magnitudine de 6 grade pe scara Richter s-a produs în Rusia, în Ajunul Crăciunului

Un cutremur cu magnitudine de 6 grade pe scara Richter s-a produs în Rusia, în Ajunul Crăciunului. Mișcarea plăcii tectonice a avut loc la ora locată 21:41. Seismul s-a produs la o distanță de 2.157 kilometri de nord-estul Sapporo-shi, Japonia, la 464 kilometri, în nord-estul Petropavlovsk-Kamchatskiy, Federația Rusă.

De asemenea, Rusia a mai fost cutremurată și pe 20 decembrie. Seismul de atunci a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs la aproximativ 82 de kilometri sud-vest de localitatea Nikolskoye, în zona peninsulei Kamceatka din Orientul Îndepărtat Rus.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cutremur de 6 grade pe scara Richter, în Rusia, în Ajunul Crăciunului!

Conform seismologilor, mișcarea plăcii tectonice s-a produs la ora locală 05:01. Centrul de alertă de tsunami din Pacific a anunțat că există posibilitatea producerii unor tsunami în zonele de coastă localizate pe o rază de 300 de kilometri față de epicentru.

Cutremur de 6 grade, în Rusia, în Ajunul Crăciunului!
Rusia a mai fost cutremurată și pe 20 decembrie. Seismul de atunci a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter

Totodată, epicentrul cutremurului, care a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter, a fost stabilit la o adâncime de circa 9 kilometri, potrivit DPA. Informațiile inițiale indicau o adâncime de 33 de kilometri. În urma seismului nu au fost anunțate informații privind existența unor victime ori pagube materiale.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×