CUPLUL VERII: Daniela Crudu, în braţele unui bărbat celebru din România! Nu te-ai fi aşteptat niciodată tocmai la EL! Avem imaginile cu ei ÎMPREUNĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
16/07/2017, 20:11
CUPLUL VERII: Daniela Crudu, în braţele unui bărbat celebru din România! Nu te-ai fi aşteptat niciodată tocmai la EL! Avem imaginile cu ei ÎMPREUNĂ GALERIE FOTO

Singură de ceva vreme – mai precis din 2014, de când a pus punct relaţiei tumultoase cu Mihai Costea -, Daniela Crudu şi-a găsit din nou fericirea, de data aceasta cu adevărat, în braţele unui alt bărbat!

Cruduţa a fost fotografiată într-una dintre nopţile trecute, la o petrecere mondenă, la braţul lu Jona Yousif. Spre deosebire de foştii ei iubiţi, acesta are un „pedigri” pe cinste, fiind… doctor! Mai precis, este medic stomatolog – unul dintre cei mai renumiţi din România, de altfel – dar, în acelaşi timp, se ocupă de buzele mai multor vedete din showbiz-ul nostru, fiind considerat un adevărat expert în injectarea cu acid hialuronic. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Daniela Crudu şi dr. Jona au fost extrem de apropiaţi, lăsând de înţeles că acesta ar putea fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×