Cuplu-bombă! Putea să îi fie tată, dar îi este iubit! Ea are 19 ani şi face sex cu un bărbat de 52! Mama fetei e în stare de şoc! Galerie foto cu cei doi!

în Reality show
07/01/2018, 22:59
Cuplu-bombă! Putea să îi fie tată, dar îi este iubit! Ea are 19 ani şi face sex cu un bărbat de 52! Mama fetei e în stare de şoc! Galerie foto cu cei doi! GALERIE FOTO

Selma Teichmann este o studentă din Munchen. Are 19 ani şi acum un an l-a cunoscut pe Maik Leir. Acesta i-a cerut prietenia pe facebook şi, după trei luni de avansuri, a scos-o la o întâlnire! De atunci sunt împreună şi fata simte că şi-a descoperit sufletul pereche: „Suntem pe aceeeaşi lungime de undă. Ne plac aceleaşi lucruri. La început ne gândeam la diferenţa de vârstă dintre noi, dar sentimentele noastre sunt mai puternice!”.

Nu de aceeaşi părere este şi familia tinerei. Mama Selmei e în stare de şoc după ce a aflat că fiica ei se iubeşte cu un bărbat care are 33 de ani mai mult! O vreme, puştoaica a ascuns relaţia cu Maik, dar apoi a fost nevoită să spună adevărul.

De atunci, relaţia cu familia ei s-a rupt! „Locuiesc acum cu Maik. Ai mei nu acceptă relaţia şi încearcă să ne despartă! Faptul că relaţia noastră nu e înţeleasă şi că Maik nu este acceptat a dus la ruperea oricărei legături între mine şi familia mea”, a spus Selma Teichmann. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×