Asta e noua modă de la plajă, care va apărea şi la Mamaia în 2018! Cele mai nebune costume de baie ever! Nu, nu ţi se pare! Vezi perfect! Doar puţină folie de aluminiu pe post de bikini! Foto

Filon Stan   
in Femei frumoase
11/12/2017, 17:44
Asta e noua modă de la plajă, care va apărea şi la Mamaia în 2018! Cele mai nebune costume de baie ever! Nu, nu ţi se pare! Vezi perfect! Doar puţină folie de aluminiu pe post de bikini! Foto GALERIE FOTO

De la americani vine moda! Aşa se pare că se vor îmbrăca şi vedetele de la noi în vara anului 2018! va fi o încântare pentru bărbaţi! Femeile vor da uitării vechilor costume de baie!

Vor avea nevoie doar de puţină folie de aumuniu şi de puţină imaginaţie! Aşa a pozat pe o plajă din Bahamas un super model! Pozele cu CJ Franco şi o colegă de scenă fac înconjurul lumii!

Cum se vor îmbrăca vedetele la plajă în anul 2018! Va fi senzaţie!

Cele doua şi-au acoperit doar părţile extrem de intime şi au ieşit la plajă! A ieşit o şedinţă foto care nu va fi uitată foarte curând! 

Ştirea MOMENTULUI

Rețeta perfectă de găluște! Sunt cele mai pufoase și gustoase! Ingredientul secrect

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.