Cum să-ţi faci acasă cremă anticelulitică 100% naturală

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/03/2018, 00:56
Cum să-ţi faci acasă cremă anticelulitică 100% naturală

Este foarte uşor de realizat şi nu o să vă coste mai nimic. Pe lângă aceste avantaje, crema este produsă din ingrediente 100% naturale şi este mult mai eficientă decât orice alt produs pe care îl veţi cumpăra din farmacii.

Ingrediente necesare

Ingredientele de care aveţi nevoie sunt: 100 ml ulei de nucă de cocos, 20 de picături de ulei esenţial de portocale, o jumătate de linguriţă cu praf de scorţişoară. Uleiul de cocos este cea mai bună alegere, întrucât are capacitatea de a deschide eficient porii, făcând mult mai uşoară absorbţia celorlalte două ingrediente. Uleiul esenţial de citrice este unul dintre ingredientele cel mai eficiente în eradicarea celulitei. Puteţi alege orice ulei esenţial din citrice, cum ar fi: de portocale, de lămâie sau de grepfrut. Secretul acestui amestec este oferit de combinaţia dintre uleiul esenţial şi scorţişoară. Cele două ingrediente combinate vor avea un efect uimitor asupra celulitei, scorţişoara dublând, practic, puterea uleiului de citrice.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Metodă de preparare

Puneţi uleiul de nucă de cocos într-un castron, peste care va trebui să adăugaţi, pe rând, uleiul esenţial de portocale şi apoi scorţişoara. Amestecaţi bine ingredientele până când veţi obţine o compoziţie omogenă, pe care o lăsaţi apoi să „stea” 30 de minute. După aceea, amestecul este bun pentru a fi utilizat. Aplicaţi această cremă anticelulitică direct pe zonele afectate, masând uşor. Acoperiţi zonele cu o folie de plastic. Repetaţi procedeul de trei ori pe zi. Într-o săptămână, efectele vor fi vizibile. Termenul de valabilitate al acestei creme este de 30 de zile, după care trebuie refăcută.

PONT. După şapte zile de utilizare, rezultatele vor fi vizibile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×