De asta nu mai apare pe TV? Cât s-a schimbat Gabriela Cristea, de când este mamă

Raluca Ogaru   
în Reality show
23/02/2018, 17:38
De asta nu mai apare pe TV? Cât s-a schimbat Gabriela Cristea, de când este mamă GALERIE FOTO

… Acum când pare să fi luat proporţii, după ce a devenit mamă, lucru firesc pentru orice femeie. În fotografiile postate pe reţelele de socializare, Gabriela Cristea nu mai pozează, însă, la fel de dezinhibată ca înainte. De cele mai multe ori apare în braţe cu fetiţa ei şi încearcă să găsească poziţii strategice pentru a nu lăsa la vedere detalii pe care nu ar vrea să le expună.

Poate cea mai grea perioadă după ce a devenit mamă, din punct de vedere al carierei, a fost când Bianca Drăguşanu a înlocuit-o la emisiunea pe care o prezenta pe TV. Şi ea părinte la rândul ei, Bianca are însă o siluetă de invidiat, iar gurile rele spun că fosta prezentatoare nu se va întoarce prea curând la emisiune.

Transformarea faţă de perioada în care devenea celebră este radicală, fără a vrea să fim răutăcioşi. Gabriela a devenit o femeie în toată firea, ceea ce nu e deloc rău, mai ales că acum se pare că este foarte fericită, dacă e să luăm în considerare zâmbetul obosit dar senin pe care îl afişează aproape în toate imaginile. Vedeţi şi voi în GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×