Carina este considerată cea mai sexy asistentă din lume! Uite cum pozează

Sandra Popescu   
în Femei frumoase
20/05/2018, 00:00
Carina este considerată cea mai sexy asistentă din lume! Uite cum pozează GALERIE FOTO

Carina Linn este o asistentă medicală din Taiwan, are doar 23 de ani, dar ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul său de Instagram fiind urmărit de peste 180.000 de persoane, iar numărul lor continuă să crească pe măsură ce publică imagnii în ipostaze cât mai sexy, relatează The Sun.

Carina este asistentă medicală la un spital mare din capitala Taiwanului, unde îi consolează pe pacienţi, dar în timpul liber, frumoasa brunetă se dezbracă de uniforma de doctoriţă şi îşi face o mulţime de selfie-uri provocatoare. Este aproape de necrezut că tânăra drăguţă pe care o întâlneşti la spital este superbă ca un fotomodel în timpul liber.

A primit şi critici cu privire la faptul că alătură pe contul său două tipuri de fotografii antagonice: unele decente, în care arată că lucrează într-un domeniu cât se poate de serios, iar altele mult prea provocatoare. Carina spune însă că nu se pozează aşa pentru a deveni faimoasă: „Sunt eu însămi, fac lucruri care îmi aduc fericire. Nu consider că sunt specială sau extraordinară. Sunt doar o persoană care trăieşte o viaţă obişnuită.”

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×