Cum o va cere în căsătorie Mario Fresh pe fiica Andreei Esca: ”Am ceva în cap!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
08/11/2018, 17:58
Cum o va cere în căsătorie Mario Fresh pe fiica Andreei Esca: ”Am ceva în cap!” GALERIE FOTO
Mario Fresh a spus cum ar vrea să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca

Artistul Mario Fresh (19 ani) a vorbit pentru prima dată despre cum și-ar dori să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca, Alexandra Eram. Chiar dacă nu a descris în mod concret scena, un lucru e cert: tânărul nu se va pune în genunchi! Cântărețul a mai vorbit și despre cât de greu îi este să stea departe de Alexia, atâta timp cât ea este plecată la studii în Londra.

De când a început cursurile la o prestigioasă instituție din străinătate, Alexia Eram este nevoită să facă naveta Londra-București. Tânăra nu poate sta prea mult departe de iubitul ei, Mario Fresh, care de asemenea, se plânge de cât de greu este să menții o relație la distanță.

Mario Fresh a spus că vorbește de multe ori cu Alexia Eram despre cum va arăta căsnicia lor
Mario Fresh a spus că vorbește de multe ori cu Alexia Eram despre cum va arăta căsnicia lor

Cum va fi cerută în căsătorie fiica Andreei Esca. Mario Fresh, dezvăluiri

Cunoscut drept ”fiul lui Alex Velea”, Mario Fresh, pe numele său real Mario Gălățanu, a povestit cum decurge relația lui cu fiica știristei de la PRO TV. Acesta a spus că discută cu Alexia Eram despre viitorul lor, despre căsnicie și câți copii ar putea să aibă. Când vine vorba de mult așteptata cerere în căsătorie… Mario are idei originale.

”Am condus-o la aeroport. Cea mai urâtă senzație, jur. Senzația e atunci când primești un bolovan în cap. Ne-am obișnuit împreună am stat mult timp împreună. Am văzut și eu vlogul ei cu căsătoria. În fiecare zi vorbim despre tot. La ce vârsta ai vrea să ai copii, dar ne răzgândim mereu. Mai în glumă, mai în serios, avem doar doi ani împreună și suntem și tineri rău. Nu mă pun în genunchi. Când o să o cer în căsătorie o să fie altceva, nu o să știe. Am ceva în cap”, a explicat Mario Fresh, în cadrul unei emisiuni televizate.

Mario Fresh mai este cunoscut în lumea mondenă și drept ”fiul lui Alex Velea”
Mario Fresh mai este cunoscut în lumea mondenă și drept ”fiul lui Alex Velea”
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×