Cum îşi menţine echilibrul Andreea Bălan. Cântăreaţa a mărturisit tot

Claudiu I   
in Femei frumoase
13/03/2018, 17:32
Cum îşi menţine echilibrul Andreea Bălan. Cântăreaţa a mărturisit tot GALERIE FOTO

De-a lungul vremii, artista a trecut atât prin momente frumoase, dar şi prin clipe grele. Recent, artista a mărturisit că merge la psiholog de mult timp.

„Eu merg la psiholog de ani de zile, face parte din echilibrul meu psihic. În prezent poate avem nişte certuri, discuţii şi reacţionăm ciudat, mult prea mult pentru prezent. Totul vine pe nişte răni din trecut, din copilărie. Dacă reuşim să ne vindecăm trecutul vom avea un prezent şi un viitor fericit”, punctează cântăreaţa.

Referindu-se la pericolul major pe care îl reprezintă depresia, Andreea Bălan a explicat că ia acest aspect foarte în serios. „La 27-28 de ani mă simţeam total nefericită. De ce a trebuit să vină Mădălina Manole să ne arate că depresia este o boală?”, este de părere Andreea Bălan.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.