Cum a ajuns să arate Zina Dumitrescu, la 8 ani de când s-a retras din viaţa publică

Raluca Ogaru   
în Reality show
18/08/2018, 09:25
Cum a ajuns să arate Zina Dumitrescu, la 8 ani de când s-a retras din viaţa publică GALERIE FOTO

A împlinit 81 de ani şi s-a transformat total de când stă în azil şi o vedem atât de rar. Zina Dumitrescu a scris istorie în moda din România, dar astăzi pare să fi rămas doar o umbră din ce a fost odată. Creatoarea de modă s-a retras din viaţa publică, în 2010 şi de atunci trăieşte în azilul de bătrâni.

”Moda e dintotdeauna, că până la urmă şi Adam şi Eva îşi puneau o frunză şi tot spuneau câte ceva. O femeie trebuie să ia din modă ce-i vine bine ei şi îi pune în evidenţă părţile frumoase, dar şi să-i ascundă micile defecte pe care orice femeie le are. Mie îmi place foarte mult culoarea verde. Din poşeta unei doamne nu trebuie să lipsească rujul, pudra şi o cremă pentru ochi”, spune Zina Dumitrescu.

Cum a ajuns să arate Zina Dumitrescu

Dacă în trecut îşi făcea apariţia în public mereu aranjată şi machiată, acum Mama Zina nu se mai fardează, însă mai este legată de unele accesorii care o fac să se simtă bine chiar şi în azil, aşa cum ea însăşi a recunoscut.

Colegii şi mai ales ”copiii” din showbiz par să nu o fi uitat pe Mama Zina, aşa că trec periodic să o viziteze şi să depene amintiri din vremurile când ZIna Dumitrescu era un etalon al modei, dar şi al showbiz-ului românesc. Vezi imagini cu creatoarea de modă şi evoluţia ei de-a lungul timpului, în GALERIA DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×