Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley. Galerie FOTO

Iuliana Spirache   
în Hotnews
31/10/2016, 09:05
Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Smiley este unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi cîntăreţi din România, iar acest lucru se vede şi cînd vine vorba de bani. Acesta încasează sume frumoase pentru minutele pe care le petrece pe şcenă, iar artistul a investit nu mai puţin de 300.000 de euro în a-şi face casa pe care o visa.

CLICK PE GALERIE PENTRU IMAGINI

În 2011 artistul şi-a investit o bună parte din economii într-o vină din comuna Cernica, iar trei tineri arhitecţi şi un inginer constructor au transformat „cuibuşorul” lui Smiley într-o casă care strînreşte invidia oamenilor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Complexul rezidenţial din Cernica unde locuieşte Smiley a fost la mare căutare în rîndul vedetelor. Lîngă casa artistului locuiesc Marius Moga, Andra şi Cătălin Măruţă, Inna, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Mihai de la Accent şi nu numai.

Vilele au o suprafaţă construită de 290 de metri pătraţi şi sînt compuse din living, bucătărie deschisă, dinning, garaj, trei dormitoare, trei băi. Terenul are o suprafaţă de 456 mp.

Închide ×