Cum arată ultimul iepuraş Playboy ales de Hugh Hefner. Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/10/2017, 23:04
Cum arată ultimul iepuraş Playboy ales de Hugh Hefner. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Jessica Wall este ultimul iepuraş Playboy, pe care Hugh Hefner l-a ales ca fiind vedeta lunii, înainte de a muri în reşedinţa sa, din Los Angeles.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea imagini cu Jessica Wall

Tradiţia de a alege câte o vedetă din revista Playboy în fiecare lună pentru a fi desemnată ca fiind „Playmate” a lunii respective datează încă de la apariţia primului număr al celebrei publicaţii, din 1953, când pe copertă a apărut Marlyn Monroe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

După o viaţă în care i-au trecut prin pat peste 1000 de femei, Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la vârsta de 91 de ani într-un loc în care majoritatea bărbaţilor din lume şi-ar dori să se afle: casa Playboy din Los Angeles.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×