Cum arăta în tinereţe Amalia Enachie. Imaginile pe care ştirista vrea să le uite

Ionuţ Cataramă   
în Monden
04/04/2017, 21:27
Cum arăta în tinereţe Amalia Enachie. Imaginile pe care ştirista vrea să le uite GALERIE FOTO

Amalia Enache e una dintre cele mai frumoase femei din România şi, fără îndoială, una dintre cele mai de succes prezentatoare de ştiri din ţara noastră, însă v-aţi întrebat vreodată cum arăta vedeta PRO TV înainte de a deveni cunoscută?

Ei bine, aspectul ei fizic diferă în totalitate de cel de acum, de la 40 de ani. În anii copilăriei şi ai tinereţii, pe care şi i-a petrecut în marea lor majoritate la ţară, cu bunicii, Amalia Enache nu aducea deloc cu diva carea avea să devină, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Bunica avea o casă albă cu ‘geamlâcuri’, cum spunea ea, în care era mereu o curăţenie de farmacie, răcoare când era cald afară şi toropeală dulce când afară crăpau pietrele. O zugrăvea singură în fiecare primăvară.  Când ne-am ţinut de mâini pentru ultima dată, am ştiut că e pentru ultima dată, deşi ea era ca întotdeauna, pe picioarele ei, nu arăta bolnavă şi nu avea nevoie de niciun ajutor. Şi tot atunci am ştiu că va fi pentru toată viaţa modelul meu de femeie„, rememorează Amalia Enache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×