Cum arată Mr. Bean la vârsta de 64 de ani. Cunoscutul actor a îmbătrânit. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/09/2019, 13:39
Cum arată Mr. Bean la vârsta de 64 de ani. Cunoscutul actor a îmbătrânit. FOTO GALERIE FOTO
Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul din Mr. Bean, a albit și poartă ochelari. Sursa foto: romaniatv.net
Actorul britanic Rowan Atkinson a jucat în numeroase filme și seriale, dar va rămâne în istorie drept interpretul personalului de desene animate Mr. Bean. Actorul care a ajuns la vârsta de 64 de ani a fost inclus de ziarul „The Observer” într-un top al celor mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile.

Mr. Bean a ajuns la vârsta la 64 de ani și a albit complet

Rowan Atkinson a ajuns să fie cunoscut datorită rolului pe care l-a jucat într-un serial britanic în urmă cu 20 de ani. Este vorba de Mr. Bean, personajul brunet și slăbuț care este pus în numeroase situații comice din care iese mereu cu capul sus. Actorul britanic a jucat în multe filme și seriale, dar mereu a fost remarcat pentru rolul din Mr. Bean. VEZI FOTO
Comicul de origine britanică a împlinit vârsta de 64 de ani la începutul anului, în luna ianuarie. Actorul arată complet diferit față de imaginea care l-a consacrat în cinematografie. Rowan Atkinson are părul alb, riduri și poartă ochelari de vedere.
Mr. Bean este un serial comic, dar și desene animate
Rowan Atkinson a jucat în numeroase filme și seriale, dar a rămas cunoscut pentru rolul din Mr. Bean. Sursa foto: protv.ro

Ce spune actorul britanic despre rolul din Mr. Bean

Serialul de comedie Mr. Bean este vizionat și în zilele noastre fiind iubit și de copii. Desenele animate Mr. Bean sunt urmărite de copii și adolescenți de toate vârstele din lumea întreagă. Rowan Atkinson a jucat în nenumărate filme și seriale precum Johnny English, BlackAdder și Maigret, dar a rămas cu sufletul la rolul din Mr. Bean.

„Întotdeauna l-am considerat pe Mr. Bean drept un personaj fără vârstă şi aş prefera să fie amintit mai ales ca un personaj de 30 sau 40 de ani. Am sentimentul că nu voi mai juca rolul lui Mr. Bean. Nu trebuie să spui niciodată niciodată, dar mă gândesc că am îmbătrânit. L-am iubit mereu pe Mr. Bean, un personaj de desen animat, care nu îmbătrânește niciodată”, a declarat comicul britanic cu ceva vreme în urmă, potrivit Cancan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×