Cum arată Micul Hercule la 14 ani! A rărit antrenamentele, după avertismentele medicilor

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
05/10/2018, 13:42
Cum arată Micul Hercule la 14 ani! A rărit antrenamentele, după avertismentele medicilor GALERIE FOTO
Giuliano Stroe, Micul Hercule, împlinește anul acesta 14 ani

La 14 ani, Micul Hercule, așa cum este cunoscut în România Giuliano Stroe, s-a schimbat radical. Anul trecut, părinții l-au dus pe Giuliano în Spania, pentru un consult. Acolo, medicii i-au spus că dezvoltarea micuțului nu corespunde cu cea a unui copil normal.

Medicul spaniol Silvia Trevińo a declarat pentru televiziunea Cuatro că Giuliano Stroe are ”grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”. Această veste pare să-l fi pus pe gânduri pe tatăl lui Giuliano, care îi este și antrenor atât lui cât și fratelui său, Claudiu. În cele din urmă, cei doi fii ai familiei Stroe au mai renunțat la exercițiile de forță și au trecut la box.

Cum arată Micul Hercule la 14 ani

Dacă în 2011, Micul Hercule șoca prin fatul că era un copil de doar câțiva anișori care putea să ridice greutăți și să facă tracțiuni de o dificultate ridicată, acum Giuliano arată diferit. S-a înălțat și doar ceva din privirea ageră cu care ne-a obișnuit mai amintește de micuțul care i-a uimit pe toți. Mai nou, după cum putem observa în imagini, Giuliano poartă și ochelari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×