Cum arată MARINA DINA acum, la 7 ani după ce s-a retras din televiziune! A adus pe lume gemeni şi s-a îngrăşat

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/10/2017, 23:32
Cum arată MARINA DINA acum, la 7 ani după ce s-a retras din televiziune! A adus pe lume gemeni şi s-a îngrăşat GALERIE FOTO

A pozat de nenumărate ori în Playboy şi era considerată cea mai sexy vedetă TV din România. În 2010, însă, Marina Dina a decis să pună punct carierei în televiziune, retrâgându-se de pe micul ecran şi dedicându-se în totalitate vieţii de familie.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fosta asistentă a lui Mihai Morar de la „Răi da’ Buni” arată acum, la 31 de ani, complet diferit faţă de cum o ştiam. În primul rând, inevitabil, a îmbătrânit şi nu mai aduce mai deloc cu puştoaica de la Antena 2. În al doilea rând, a adus pe lume gemeni şi, implicit, a pus ceva kilograme în plus, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Ce-i drept, Marina Dina şi-a dorit mult un copil şi a făcut numeroase tratamente pentru a-şi vedea visul împlinit. Vedeta are o relaţie de trei ani cu un tânăr pe nume Radu Morar, zis şi „Murfatlar”. Iar pe 4 ianuarie anul acesta, blondina a născut gemeni: un băieţel pe nume Zian şi o fetiţă, pe care a botezat-o Aria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×